Yoga 60+

Om Yoga
Yoga er ikke prestasjon, ikke noe du skal få til.  Om du er myk eller stiv, god eller dårlig form – tynn eller tykk spiller ingen rolle. Øvelsene gjøres langsomt uten press med mye fokus på pust, slik at de passer for alle.  Det er muligheter til å gjøre øvelser på stol istedenfor på matte. Vi har matter, men nå må du ta med din egen matte og  om du ønsker det, ta med et håndkle til å legge på matten. Les mer her.

Yoga ved Bogstadveien, Oslo

Datoer: Tirsdager fra 25. august, unntatt uke 40. Siste gang 1. desember.
Tidspunkt: kl. 10.30 – 12.00

Kurssted: Sporveisgata 37 ved Bogstadveien, 0354 Oslo
Pris: Medlemmer: kr. 150 pr. gang eller kr. 1000 for 10 valgfrie ganger.
Ikke medlemmer: kr 175 pr gang eller kr 1250 for 10 valgfrie ganger.
Kursnummer: HAS2050
Påmelding: HER innen to dager før hver yogatime. Det er kun plass til 15 personer med god avstand i Storsalen. Alle går opp trappen fra en side og ned fra den andre siden. Alle dørhåndtak og gelender blir vasket før og etter yogatimen. Det gjelder også salen. Antibac må benyttes ved inngang og utgang. Det blir mulighet for te og matpakke etterpå i Lillesalen.

Du kan bare delta hvis du er fri for luftveissymptomer. Har du allerede betalt, vil pengene ble refundert eller du kan få en ny time
Ledet av  Bibbi Juell, sosionom. Hun er yogalærer og kurslærere i Acem

Yoga i Trondheim

Workshop med yoga og meditasjon
Dato : Lørdag 7. november
Tidspunkt:  kl. 10.00 – 13.00
Kurssted:  Brodtkorbsvei 2
Yogalærer:  Åse Helene Tveitane
Pris: kr 75
Kursnummer: HAS2052
Påmelding: HER innen torsdag 5. november

Om yogalærerne
Anne Friis-Baastad har undervist yoga siden 1975. Var i 25 år leder for Norsk Yoga-skole. Pensjonert fysioterapeut. Arbeidet i mange år med avspenning og stressmestring i psykiatri og rusomsorg.
Bibbi Juell har undervist yoga siden 1986. Pensjonert sosionom og marte-meo veileder. Spesialist i sped- og småbarns psykiske helse.
Åse Helen Tveitane jobber som rådgiver i Trøndelag fylkeskommune. Moderator i Acem og yogalærer i Norsk Yoga-skole.