Meditasjon

Fellesmeditasjoner kombinert med veiledning er motiverende for din daglige praksis, og bli mer kjent med sentrale livstemaer, møte utfordringer på en mer åpen måte og forsone seg med sin fortid. Se aktiviteter for deg som har lært Acem-meditasjon nedenfor.

For deg som ønsker å lære Acem-meditasjon har vi egne kurs for seniorer. Klikk på link for å lese mer om Acem-meditasjon og seniorkurs for å lære metoden.

Har du lært Acem-meditasjon kan du finne svar på typiske spørsmål som har vært publisert i Acem Magasinet under linken her: Spørsmål og svar til Acem-meditasjon.

Halvorsbøle

Ukesretrett eller drop-in

Fra 29. juni til 6. juli arrangeres både ukesretrett og drop-in i Acem-meditasjon på Halvorsbøle. Du kan velge en hel ukes retrett eller drop-in der du kan komme når det passer deg og selv bestemme lengden på oppholdet.

Det blir en egen veiledningsgruppe for Acem Senior. For øvrig er programmet  felles for alle.

En dag med meditasjon, to dager eller opptil en hel uke som virkelig fornyer og inspirerer deg som har lært Acem-meditasjon.  Her får man ro og fordypelse, og anledning til å reflektere over erfaringer og det man er opptatt av. Mulighet for å meditere opp til fire-fem timer pr dag på enerom. Det er god anledning til tur og fine samtaler med andre.
Den lange stillheten er etterfulgt av veiledningsgrupper med erfarne ledere. På lørdagskvelden er det samling om livstemaer og mer eksistensielle perspektiver. De ytre rammene er lagt til rette for å hente deg inn og bringe deg videre.

Olav Råd er ansvarlig for veiledningsgruppen. Han er en erfaren kurslærer.

Ole Gjems-Onstad og Geir Wærnes er kursansvarlige.

Kurset starter lørdag 29. juni 2019, kl 16:00
Kurset slutter lørdag 6. juli 2019, kl 14:00

Pris for medlemmer i Acem Senior er kr 990 for første døgn. Kr 1980 for 2 døgn, kr 2970 for 3 døgn, kr 3960 for 4 døgn, kr 4950 for 5 døgn, kr 5940 for 6 døgn og hele retretten kr 5940.

Påmelding HER innen onsdag 26. juni

Du kan lese mer om kurset her.